Over ons

Samen met onze klanten bouwen we de mooiste online toepassingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, webshops, maatwerk webapplicaties en mobiele applicaties. Met meer dan 10 jaar ervaring en specialisten die een enorme passie hebben voor het vak ontwikkelen wij online toepassingen van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en geloven dat je samen de beste resultaten haalt. Daarom plannen we tijdens de ontwikkeling tijd in voor feedback en suggesties.

Onze toepassingen bouwen wij het liefst volledig op maat. Wij zijn van mening dat je alleen dan een product krijgt die 100% aansluit bij jouw wensen. Wij bouwen onze toepassingen volgens de laatste standaarden en modernste open-source technieken. Omdat ook online toepassingen onderhoud nodig hebben zorgen wij er na oplevering voor dat je toepassing foutloos, snel en up-to-date blijft. Dat is wel zo veilig.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dan gaan wij graag eens vrijblijvend met je in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken?

Heb je een goed idee en op zoek naar partij die je hiermee kan helpen? Wij helpen je graag! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

info@bettingmedia.nl
085 130 1542